BTK Akademi’de Yeni Bir Dijital Sınıf Kuruldu

BTK Akademi’de Cisco’nun verdiği destekle yeni bir dijital sınıfa kuruldu. Programın açılışında teknoloji sınıflarında verilen eğitimlerin öneminden bahsedildi.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu bünyesinde bulunan BTK Akademi’de Cisco’nun destekleriyle yeni bir sınıf kuruldu. Sınıfın açılışına Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Dr. Ömer Fatih Sayan ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu ve Cisco yöneticileri katıldı.

Hibrit eğitim için iş birliği ve video konferans teknolojileri ile güvenli bağlantı için kablosuz bağlantı dâhil olmak üzere en yeni teknolojilerle donatılan bu sınıflarda, eğitim almak isteyen her kesimin mesleki ve teknik ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çeşitli eğitimler düzenlenecek.

Gençlerin teknolojik imkânlara eşit şekilde ulaşabilmesi adına önem taşıyan bu sınıfla birlikte çevrim içi eğitimlerle birlikte BTK Merkez Binasında hafta içi ve hafta sonu olmak üzere alanında uzman eğitmenlerden, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik sınıf içi eğitimlere yenileri eklenmiş olacak.