Yetim ve Muhacir Çocuklar BTK’nın Hediyeleri ile Sevindi

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Misafir Derneği aracılığıyla ve Türk Telekom’un katkılarıyla düzenlenen programın ikinci ayağında muhacir ve yetim çocuklar bisikletlerine kavuştu.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ev sahipliğinde düzenlenen törene, RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya, Başkan Dr. Ömer Fatih Sayan, Kurul Üyeleri Musa Şahin ve Figen Kılıç, Kurum Yöneticileri, Misafir Derneği Yöneticisi Uğur Eleman ile Suriyeli, Filistinli, Afrikalı, Türkmen yetim çocuklar ve kurum çalışanları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan BTK Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, minikleri hem Türkçe hem de Arapça selamlayarak söze başladı. Daha önce Ramazan ayında çocukların bir kısmına bisiklet takdimi yapılmıştı. Geri kalanları tedarik ederek çocukları yeniden kurumda ağırladıklarını belirten Sayan, “Verdiğimiz söz üzerine sizlerin yaşlarına ve uygunluğuna göre temin ettiğimiz bisikletleri bugün sizlere takdim ediyoruz” dedi.

Kendisinin de bisiklete binmeyi çok sevdiğini belirten Sayan, “Yalnız bir şeye dikkat çekmek istiyorum. Arabalara ve düşmemeye dikkat ediyoruz. Bisiklete binmeyi bilmeyen kardeşlerimiz varsa abilerimiz, ablalarımız, bu kardeşlerimize bisiklete binmeyi tamamen öğrenene kadar tek başlarına kalmasınlar” uyarısında bulundu.

Konuşmaların ardından minikler hediyelerini, Başkan Dr. Ömer Fatih Sayan, Kurul Üyesi Figen Kılıç ve RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya’nın ellerinden aldı. 

Fotoğraflar