Başkan Karagözoğlu: Hizmet Kalitemizi Sürekli Arttırmak İçin Çalışıyoruz

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Rekabetçi Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na ev sahipliği yaptı.

Programın açılışına BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu, TELEKEOMDER Yönetim Kurulu Başkanı Âdem Öcal ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı. Programın açılışında konuşan Başkan Karagözoğlu, bilgi ve iletişim teknolojilerinin son 30 yılda büyük bir değişim geçirdiğini söyledi. Bu dönüşüm sürecinden sektör ve tüketicinin önemli ölçüde etkilendiğine dikkat çeken Karagözoğlu, “Telekomünikasyon sektörünün kalitesinin gün geçtikçe artması da tüketicilerin hizmet beklentilerini aynı ölçüde artırıyor. Bu noktada Kurum olarak misyonumuz; Bilgi ve iletişim sektöründe uluslararası norm ve standartlara uygun düzenleme ve denetlemeler yaparak etkin, sürdürebilir rekabeti tesis etmek, hizmet kalitemizi sürekli iyileştirmek, ilgili tarafların hak ve menfaatlerini korumak” şeklinde konuştu.

Vatandaş nezdinde çoğalan ve çeşitlenen iletişim taleplerinin karşılanması noktasında telekomünikasyon şirketlerinin, sahada birtakım güçlüklerle karşılaştığını ifade eden Karagözoğlu konuşmasında, “Biz tüketicinin hak ve menfaatlerini korumaya çalışırken TELEKOMDER de bu güçlükleri ve sundukları çözüm önerilerini kurumumuza en kısa sürede iletiyor. Ayrıca çatışmaya girmeden ve ticari nezaket içerisinde, gerektiğinde firmalarla işbirliğine açık olarak sektörümüzün sekteye uğramadan işlemesine gayret gösteriyor ve ülkemizin teknolojik gelişmesine katkı sağlamayı hedefliyor. Sarf ettikleri gayretler için TELEKOMDER derneğine buradan teşekkür etmek istiyorum” açıklamalarına yer verdi.

Konuşmaların ardından genel kurul toplantısına geçildi.