Kıbrıs’tan Bakan Yardımcısı Sayan’a Ziyaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen misafirleri ağırladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Heyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan’ı ziyaret etti. Görüşmeye Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Erdem Direkler, PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Haydar Yalçın, İkili İlişkiler Daire Başkanı/AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Olcay Doğan, Havacılık Eğitim Dairesi Başkanı DHMİ İsmail Toğay, Şube Md./İkili İlişkiler Dairesi Başkanlığı/AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Dilek Görgülü ve Seyrüsefer Eğitimleri Şube Müdürü DHM Sinan Yıldız katıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden ise Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı, Posta İdaresi Müdürü Sövüda Tabak ve Sivil Havacılık Dairesi Müdürü Mustafa Sofi toplantıda hazır bulundu.

KKTC heyeti, Eurocontrol ile ilgili görüş aldı. İki ülke arasındaki eğitim ve ortak programların arttırılmasına yönelik kararlar alındı.

Bakan Yardımcısı Sayan, KKTC’ye her türlü desteğin verileceğini ve posta idarelerinin işbirliğinin arttırılacağını ifade etti. Sayan, KKTC’nin tüm platformlarda adının duyurulması için üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini vurguladı. Sayan, personel eğitimi noktasında da gereken desteklerin verileceğini kaydetti.